OVER ONS

Autoschade Smit is een schadeherstelbedrijf dat gespecialiseerd is in het herstellen van schades aan auto’s. Hiervoor beschikken wij over een volledig uitgeruste werkplaats met 2 spuitcabines, een wasstraat en een assemblageruimte. Maar, naast auto’s zijn wij ook gespecialiseerd in het herstellen van schades aan boten en landbouwvoertuigen op locatie. Voor boten geldt dat zij hiervoor niet eens het water uit hoeven door onze mobiele spuitcabines.

Eigenaar Hendri Smit is al sinds zijn dertiende jaar bevlogen van auto’s. Samen met een partner had hij 12 jaar B&S Autoschade, maar sinds januari 2014 is hij alleen verder gegaan als Autoschade Smit. Hiervoor heeft hij fors geïnvesteerd in het pand, machines, maar ook de medewerkers. Klantgerichtheid staat hierbij voorop!

“Ik vind het belangrijk dat de klant een zo realistisch mogelijk beeld krijgt van de schade. Wij stemmen samen met de klant af of het interessant is om de schade via de verzekering te laten herstellen.” Kleinere schades blijken vaak voordeliger als deze door de klant zelf worden betaald. Dan heeft dit namelijk geen effect op hun no-claim korting. Autoschade Smit hanteert hiervoor gunstige tarieven. Met het inschatten van de schade worden ook altijd de overige, oudere schades bekeken. Klanten kunnen deze dan tegen een minimale vergoeding of soms zelfs gratis mee laten herstellen.

Daarnaast werken wij samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen, zoals NH1816 en Assuradeuren Gilde.

Kortom, voor schadeherstel moet u bij Autoschade Smit zijn.

Share on FacebookGoogle+Share on LinkedIn